USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Волинські рятувальники ліквідували пожежу і знищили кубла шершнів

19 Серпня 2022 09:49
18 серпня на території Волинської області трапилася 1 пожежа – горіла цегляна господарська споруда на вулиці Захарова в Луцьку.

Повідомлення про пожежу на лінію 101 надійшло о 15:45, а вже за 4 хвилини на місце події прибули рятувальники 1 ДПРЧ. На цей момент вогонь охопив покрівлю й перекриття, повідомили у ДСНС Волині.

О 15:54 рятувальники ліквідували горіння й запобігли поширенню полум’я на розташований поруч житловий будинок. Потерпілих немає. За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.
Минулої доби рятувальники тричі виїжджали знешкоджувати кубла шершнів. Від небезпечних комах звільнили приватні будівлі в смт Іваничі й у селі Сокиричі Ківерцівської громади, а також будівлю амбулаторії в селі Велика Глуша Камінь-Каширського району.

Цього ж дня рятувальники Групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення допомогли водієві легкового автомобіля, що потрапив у ДТП в селі Боратин Луцького району, – транспортний засіб злетів у кювет й врізався в дерево. Чоловікові вдалося самотужки вибратися з понівеченого авто. Бійці ДСНС від’єднали акумулятор й допомогли водієві дістати документи й особисті речі із деформованого салону автівки.

У місті Володимирі рятувальники допомогли відчинити двері в квартирі на третьому поверсі. Мешканка квартири, старша жінка, декілька днів поспіль не виходила з помешкання й не озивалася. За зачиненими дверима бійці ДСНС виявили тіло пенсіонерки.

А працівники відділення водолазно-рятувальних робіт працювали на озері Бездонка на дачному масиві «Прикордонник» у Володимирському районі. Напередодні там втопився чоловік 1934 року народження. Він відпочивав на березі разом з рідними, пішов поплавати й не повернувся. Водолази підійняли тіло дідуся із замуленого дна на глибині близько 10 метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus