USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Волинські рятувальниці підтримали 4-річну британку, яка хоче стати вогнеборцем

29 Січня 2019 18:51
Волинські рятувальниці взяли участь у флешмобі на підтримку 4-річної дівчинки з Великої Британії, яка твердо вирішила стати пожежником.

Есмі у свої чотири уже впевнена у професії, вона мріє стати вогнеборцем. Саме тому вона хоче стати хлопчиком, аби її мрія здійснилася. Волинські рятувальники вирішили підтримати дівчинку та переконати, що все вдасться.

Перше фото на Волині для підтримки Есмі зробила лучанка Марина Матвійчук із ученицею 3-го класу Веронікою Мушит, донькою рятувальника.


«Мене зворушив допис мами Есмі у соцмережі Twitter. Вона написала, що її донька хоче бути хлопчиком, аби стати рятувальником. Відтоді ми вирішили започаткувати таку-собі акцію підтримки дівчинки. Тепер жінки-пожежниці з різних куточків світу надсилають їй свої фото, адже дитячі мрії мають збуватися», - розповідає Марина Матвійчук.

Дівчинці з Великої Британії волиняни написали: «Есмі, привіт з України!».

До слова, Марина Матвійчук понад 9 років працює диспетчером у пожежно-рятувальній частині в Ківерцях.

«Коли надходить дзвінок, я його реєструю і вмикаю сигнал тривоги. Тоді автомобіль рушає до місця, де сталася біда. Також заспокоюю людину і надаю психологічну допомогу», - каже Марина Матвійчук.


Також рятувальниця додає, що брала участь у змаганнях «Найсильніший пожежник України».

«Я взяла участь у змаганнях в складі нашої команди. Волинська область вперше на таких змаганнях. Серед 30 команд ми вибороли третє місце, чим дуже задоволені. Цікаво відзначити, що ми виконували різні вправи і завжди у спорядженні. Суперники у нас були гідні – вогнеборці не лише з України, а й з Білорусі та Німеччини», - розповідає рятувальниця.


Інша учасниця флешмобу, Вероніка Мушит, розповіла, що теж дуже хоче допомогти Есмі.

«Я хотіла підтримати Есмі, вона вчинила правильно, смілива дівчина. Хочу, аби її мрія збулася, вона стала рятувальницею і допомагала людям», - наголосила дівчинка.

Фахівці Служби порятунку Волинської області зичать Есмі, а також усім дітям на планеті, аби їхні мрії збувались!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus