USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські сапери продовжують розміновувати Чернігівщину

29 Червня 2022 21:01
Група волинських саперів близько двох місяців перебуває у Чернігівській області, де займається розмінуванням територій.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Волинській області.

За минулий тиждень на території Чернігівської області обстежили 67 домогосподарств, вилучили та знешкодили 15 касетних елементів РСЗВ "Ураган", 5 гранатометних пострілів, 1 протитанкову міну, 3 касетні бойові частини РСЗВ "Ураган", 47 мінометних мін та 32 артилерійські снаряди різних калібрів.

Читати ще: На Чернігівщині волинські сапери очистили від реактивних снарядів 416 га території

"Одним з найскладніших завдань упродовж минулого тижня для волинських піротехніків стало знищення касетної бойової частини "Урагану" з касетними елементами. Оскільки вони не надаються до транспортування, тому знищення необхідно проводити на місці. До житлового будинку 20 метрів, тож сапери провели заходи із захисту будинків від осколків та вибухової хвилі (мішки з піском)", – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus