USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Волинські школярі розробили проєкт мобільного додатку, що мотивує людей сортувати сміття

20 Грудня 2019 08:44
Школярі загальноосвітньої школи № 5 імені Анатолія Кореневського розробили проєкт мобільного додатку, що мотивує людей сортувати сміття. Проєкт здобув перемогу на всеукраїнському конкурсі проєктів мобільних додатків.

Про це БУГу розповіли школяри та вчителі, які працювали над додатком.

Тему обрали дуже актуальну – сьогодні увесь світ говорить про сортування сміття і питання збереження екології. Треба піднімати його і в Україні, кажуть школярі.

«Часто люди цього не роблять, бо не вистачає мотивації», – розповідає одна з авторів проєкту Дарина Солоненко.

Над проєктом працювали 6-ро школярів, а також вчителі, серед яких Тетяна Тарасюк.


Взяти участь у розробці додатку школярі змогли після серпневого табору «Go Camp», який два тижні тривав у ЗОШ№ 5. Англомовний табір організовувався у партнерстві з українським мобільним оператором і після завершення зміни діти повинні були створити пропозиції мобільного додатку.

Переможці відвідали Київ та поспілкувалися з керівниками мобільного оператора. Їх запевнили, що шукатимуть шляхи для реалізації екологічного проєкту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus