USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські сім’ї учасників АТО відвідали «новорічні гості»

1 Січня 2015 13:49
Аби татко якнайшвидше повертався додому, де його з нетерпінням чекають рідні – це найзаповітніші бажання дітей, чиї батьки зараз у зоні проведення АТО.

«Новорічні гості» завітали в домівки тих працівників міліції, які не можуть розділити із рідними радість святкування, адже несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Візит Діда Мороза та Снігурочки став несподіванкою для всіх родин, але найбільше тішилися діти, які, до того ж, отримали солодкі й розвиваючі подарунки.

В оселі Шаясюків казкові герої із усіма членами сім’ї співали новорічні та різдвяні пісні, адресували один одному найкращі побажання миру і благополуччя.

Наступної зупинкою новорічного маршруту стала квартира родини Кузьмуків. Дівчатка нашіптували Діду Морозу своє найпотаємніше бажання, аби татко якнайшвидше повертався додому, де його з нетерпінням чекають рідні.

– Від початку бойових дій на Сході держави чимало наших співробітників побували у зоні АТО. Навіть зараз є такі, котрі виконують свій обов’язок на східних рубежах. Тому нашим обов’язком є підтримка їхніх родин, – відзначив начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь.

Своєю чергою рідні правоохоронців проводжали гостей словами:

– Приємно, що колеги наших чоловіків і батьків не забувають про нас і за повсякденними клопотами знаходять час та можливість зробити ось такий сюрприз.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus