USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Волинські студенти перемогли на міжнародній олімпіаді з програмування

21 Вересня 2017 23:20
Команда студентів Волинського коледжу Національного університету харчових технологій у складі Миколи Кікеця, Віталія Бобикайла та Вадима Рупи зайняла перше місце серед команд шкіл та коледжів Західного регіону України у ІІ етапі Всеукраїнської (42 Міжнародної) студентської олімпіади з програмування, інформують на сайті коледжу.

У Львівському Національному університеті 15-17 вересня відбувався ІІ-й Всеукраїнський етап з найпопулярнішої нині міжнародної студентської олімпіади з програмування IСРС (International Collegiate Programming Contest), що проводиться під егідою Всесвітньої комп’ютерної асоціації АСМ (Association for Computer Machinery) у 42-й раз. До слова, по Україні це майже 800 команд, а у світі – 300000.
Таким чином студенти вийшли у фінал Всеукраїнської (півфінал Міжнародної) олімпіади, який відбудеться у жовтні 2017 року на базі Вінницького національного технічного університету та Одеської національної академії харчових технологій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus