USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські судді ухвалювали рішення, перебуваючи за кордоном, - активіст

22 Листопада 2016 22:29
Прокуратуру Волинської області просять проінформувати про справи, порушені проти волинських суддів.

Про це стало відомо під час брифінгу представників Консультативної ради при прокуратурі Волинської області, 21 листопада.

Голова Консультативної ради Григорій Остров повідомив, що цей дорадчо-консультативний орган намагається слідкувати за розслідуванням найрезонансніших справ в області, особливо таких, які, ймовірно, можуть «зам’яти».

Зокрема, це стосується і справ, порушених щодо суддів, які приймали рішення, перебуваючи за межами країни. Зі слів Григорія Острова, таких випадків на Волині було близько двох десятків. Отож активісти цікавляться, чи бува, ці справи не зам’яли.

До слова, члени Консультативної ради закликали волинян активніше долучатися до її роботи і повідомляти про злочини, факти хабарництва чи недоброчесних прокурорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 23 Листопада 2016 12:42
Невже візьмуться за суди і прокуратуру...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus