USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські синоптики розповіли, якою буде погода на Зелені свята

16 Червня 2021 21:26
Із 19 по 21 червня українців чекає затяжний вікенд. Це пов’язано із відзначенням великого православного свята День Святої Трійці, що святкується через 50 днів після Великодня і випадає на неділю.

На які ж погодні сюрпризи очікувати волинянам на Зелені свята та чи варто найближчим часом планувати відпочинок біля водойм?

Про найбільш актуальні прогнози погоди на наступний тиждень Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли у Волинському обласному центрі гідрометеорології.

Як повідомила провідний синоптик Волинського гідрометцентру Світлана Дриганюк, до 22 червня включно на території області передбачається суха погода і справжня літня спека.

Зі слів метеорологині, від сьогодні і до вівторка, 22 червня, на Волині прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Вітер передбачається північно-східний та східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в інтервалі від 11 до 16 градусів вище нуля, вдень становитиме 25-30 градусів із позначкою «плюс».

Температура води у річці Стир +20, у озері Світязь +19 градусів за Цельсієм.

«Нарешті волинян порадує гарна, тепла, сонячна, суха і по-справжньому літня погода. Щоправда, вода ще не встигла так швидко прогрітись, як повітря. Ймовірно, до вихідних, враховуючи спекотну погоду, температура води у річках та озерах ще підніметься на 1-2 градуси. А ось з середи, 23 червня, на території області очікують короткочасні дощі», - розповіла синоптик.

Нагадаємо, у червні 2021 року в українців буде два додаткових вихідних - на честь Трійці та Дня Конституції.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus