USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинські танкісти — кращі в оперативному командуванні «Захід»

6 Серпня 2016 19:59
Перший етап змагань на кращий танковий взвод Збройних Сил України, в якому брали участь і танкісти Волинського з’єднання, завершився на Рівненському загальновійськовому полігоні. Змаганням передували виснажливі щоденні тренування наших воїнів-танкістів: фізична, вогнева й тактична підготовка, обслуговування техніки.

Про це інформує прес-служба волинської бригади.

Три волинські танкові екіпажі зійшлися у двобої з танкістами іншої військової частини оперативного командування «Захід». Нашим танкістам вдалося показати кращі результати у снайперській стрільбі з танків, військовому біатлоні, бойових стрільбах взводу та швидкісній стрільбі.

Зі слів тимчасово виконуючого обов’язки командира танкового батальйону майора Сергія Корсуна, суперник на змаганнях був гідним, тому перемога далася нелегко.

"Наші суперники – справжні професіонали, які вміють і знають не менше, ніж ми. Але, мабуть, фортуна була на нашому боці. Попереду в нас ще складніші й більш масштабні тренування. Наші екіпажі до цього готові", - сказав Сергій Корсун.

До речі, у 2013 році теж проходили змагання на кращий танковий взвод Збройних Сил України. Тоді цей потужний захід відбувався на базі 1-ї окремої танкової бригади 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України. Впродовж десяти днів 63 представники трьох армійських корпусів Сухопутних військ і танкісти окремої бригади берегової оборони Військово-Морських Сил ЗСУ виборювали для свого взводу право називатися кращими танкістами вітчизняного війська. За умовами конкурсу, в 2013 році учасники змагань випробовували свої вміння і навички у фізичній підготовці, виконували військові нормативи, водили танки, стріляли штатним артилерійським пострілом і змагалися у швидкісній та «дуельній» стрільбі танків.

Від 51 окремої механізованої бригади (на базі якої у 2014 році й було сформоване Волинське з’єднання) у змаганнях брав участь танковий взвод під командуванням тоді ще капітана Сергія Корсуна. Тоді танковий взвод 51 омбр став кращим в українському війську! Наші танкісти отримали сертифікат на 50 тисяч гривень, перехідний приз «Танк Т-34», вимпел «Кращий танковий взвод Збройних Сил України», нагрудні знаки та диплом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
макар Показати IP 6 Серпня 2016 21:50
звичайно ж кращі тільки ж кращих розформовують а Т-34 десь в кабінеті начальника штабу бригади
панцер фауст Показати IP 7 Серпня 2016 08:33
невистачає тільки мудрика тишика макара і Т-64 в 2014році
танковий корпус вафе Показати IP 7 Серпня 2016 08:36
всі кращі і піхота і артилерія і рвб з бмз тільки чому за позор 51 омбр розформували,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus