USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинські танкісти отримають унікальні протиопікові маски

6 Квітня 2015 22:40
Ковельський центр допомоги 51 ОМБР отримав спеціальні аптечки зразка НАТО для танкістів, що включають унікальні протиопікові маски.

Якщо при опіку зразу ж накласти цю спецмаску з бинтом на ушкоджену поверхню, на 50% поліпшується відновлення шкіри, опік має більш легку категорію, полегшується лікування, та зменшується його термін.

Про це йдеться на сторінці Центру у Фейсбуці.

Про ці унікальні аптечки, хоча б про одну на кожен екіпаж танку, дуже просив під час зустрічі командир танкового батальйону 14 ОМБР Валерій Д.

Аптечки якнайшвидше передасть комбату для танкістів 14 ОМБР Наталія Соколова.

Це стало можливим завдяки допомозі БФ Save Lives Together , який робить просто нереальні речі, щоб зберегти життя та здоров'я нашим солдатам. Щира подяка за роботу Kirill Pilipenko Tonya Levchuk Iryna Pylypenko.

Також Ковельський центр допомоги 51 ОМБР отримав від фонду 10 CELOX , 10CAT, 10 ізраїльських бандажів для самостійного формування 10 аптечок для 10 військових ковельчан за іх замовленням з різних частин, що зараз в червоній зоні АТО. Волинський

координатор проекту "Аптечка для Героя" Катерина Силюк закупить підсумки та все необхідне для донаповнення аптечок за кошти, що надходять на іі волонтерську картку .

Картка ПБ Силюк Катерини Олександрівни 5168 7572 6528 9464. Призначення платежу –АПТЕЧКА.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus