USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Жінкам – подарунки, бійцям – допомога. Ярмарок у Луцьку

12 Березня 2015 10:50
Весняний благодійний ярмарок для підтримки бійців 14 бригади відбувся 5, 6 та 7 березня на Театральному майдані Луцька.

Нагадаємо, незабаром розвідники 14 бригади вирушатимуть на передову, і бійці потребують суттєвого матеріально-технічного забезпечення. Отож, спільними зусиллями лучан та організаторів вдалось назбирати 6347 гривень.

Організували ярмарок Фундація розвитку громад спільно з волонтерами.

Зі слів організаторів, це вже їх 10 благодійний ярмарок. «Цього разу виникла ідея провести такий ярмарок напередодні 8-го березня, щоб кожен бажаючий мав можливість придбати приємний подарунок і привітати наших прекрасних жінок зі святом. А вибирати було з чого, до нас долучились активні волинські майстри, які запропонували свої вироби» - повідомляє Любов Казмірчук, керівник соціальних програм ГО «Фундація розвитку громад».

Протягом трьох днів лучани та гості міста мали можливість забрати за пожертви вироби волинських майстринь: кераміку та сумки від творчої формації «Ряба Вош», картини Ірини Войтович, Дарини Павлюк та студентів Волинського державного училища культури і мистецтв ім. І. В. Стравінського, різноманітні композиції з цукерок зроблені Жанною Троцюк, смачнюче імбирне печиво від Наталею Мартинюк, різноманітні сувеніри з національною символікою, ляльки-мотанки, книги, прикраси тощо. Дітки з 9 НВК м. Луцька зробили домовиків-оберегів спеціально для цієї події та постійно підходили та перевіряли, чий виріб вже знайшов нового власника, а чий – ні. Активними помічниками заходу зголосилися стати студенти 1 курсу історичного факультету СНУ. Завершився трьохденний ярмарок фаєр-шоу та гарним настроєм для подальшої роботи.

«Зібрані від ярмарку кошти будуть витрачені на закупівлю наколінників та налокітників для розвідників 14 бригади. Хлопці днями вирушають на Схід, їм потрібна суттєва матеріальна допомога, тому просимо людей і надалі не залишатись байдужими і долучатись до збору коштів та речей для бійців», - додає одна з організаторок акції Юлія Євпак.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, під час благодійного патріотичного ярмарку на підтримку військовослужбовців у Нововолинську зібрали майже 18 тисяч гривень пожертв.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯРМАРОК ЗА УЧАСТЮ БІЙЦІВ 14 БРИГАДИ ТА ЛУЦЬКИХ НАЦГВАРДІЙЦІВ


Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» продовжує підтримувати українську армію, збираючи кошти та необхідні речі на потреби військових за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх). Телефонуйте: 0673328802; 0673323040. Самостійно перераховувати кошти можна на р/р № 26009055504051

ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти будуть витрачені на потреби волинських військових в зоні АТО.

Більш детальну інформацію про допомогу ВОГО «Фундація розвитку громад» українській армії та звіти дивіться на сайті http://vogofrg.org/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus