USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські туристи вибороли срібло на Кубку України

11 Листопада 2016 09:14
Туристи Волині вибороли срібло на Кубку України з пішохідного туризму серед юнаків, який відбувся 2-5 листопада 2016 року в місті Рахові Закарпатської області, організований Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді та Закарпатським центром туризму. Про це інформує прес-служба ЦТСЕ, – пише «Волинська правда».

Впродовж трьох днів згідно з програмою відбувалися змагання на дистанціях ІІІ-ІV класу у видах: «Крос-похід», особисто-командна та командна «Смуга перешкод». Збірна команда області вихованці Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій вдало виступили на цих змаганнях та показали хороший рівень підготовки.

Найкращі результати волинські спортсмени продемонстрували у «Крос-поході», де зайняли І місце, а на «Смузі перешкод» фінішували четвертими. В загальнокомандному заліку за підсумками всіх видів волинська збірна посіла ІІ місце, пропустивши вперед команду з Донецької області, проте випередили своїх суперників з Полтавщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus