USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські веслувальники зайняли призові місця у всеукраїнському чемпіонаті

13 Червня 2016 12:24
Особистий чемпіонат України з веслування на байдарках та каное завершився 12 червня у Дніпрі, - повідомляє Ковельська міська федерація каное.

Учасниками чемпіонату стали близько 300 спортсменів з 20 областей України. На змагання з’їхались найсильніші веслувальники України - чемпіони та призери Олімпійських ігор, чемпіонатів та Кубків Світу, Європи.

Змагання відбувались у напруженій спортивній боротьбі та принесли гарний результат волинським спортсменам.

Ковельському дуету Вандюк-Рибачок на дистанції 1000 метрів не було рівних - хлопці зайняли перше місце в особистому чемпіонаті.

На дистанції 500 метрів вони поступилися з дуже малим відривом та стали срібними призерами. В каное-одиночці Андрій Рибачок на цій дистанції показав третій результат, а Юрій Вандюк на дистанції 1000 метрів виборов друге місце.
Андрій Рибачок також отримав титул чемпіона України у каное-двійці в екіпажі з іменитим Юрієм Чебаном (Южне) на спринтерській дистанції 200 метрів, продемонструвавши найяскравіший фініш змагального дня.
Молодий, перспективний ковельчанин Сергій Семенюк в екіпажі каное-четвірки показав другий результат та вперше виконав норматив майстра спорту України.
На дистанції 5000 метрів волинянин Володимир Троцюк виборов бронзу чемпіонату. Переможцем на цій дистанції став вихованець ковельського веслування Едуард Шеметило, який наразі виступає за Полтаву.

Крім того, в програмі каное-двійка на дистанції 200 метрів взяли участь та показали достойний результат екіпаж Юрій Вандюк – Володимир Троцюк. Вони зайняли сьоме місце.

Високий рівень підготовки ковельських спортсменів забезпечили заслужені тренери України Василь Прохорук та Федір Семенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus