USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські веслувальники здобули почесні звання

3 Грудня 2022 17:39
Волинські спортсмени-веслувальники Юрій Вандюк та Андрiй Рибачок стали Заслуженими майстрами спорту України. А Павлу Борсуку присвоєно почесне звання «Майстер спорту України міжнародного класу».

2 грудня заступник начальника ОВА Юрій Гупало та голова облради Григорій Недопад вручили спортсменам відповідні посвідчення, повідомили у Волинській ОВА.

Начальник Управління у справах молоді та спорту Волинської ОВА Олександр Хвіщук зазначив, що хлопці – спортсмени змінного складу відділення веслування на байдарках і каное Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, члени збірної національної команди України, багаторазові переможці та призери чемпіонатів і кубків світу, Європи та України. А Юрій Вандюк ще й брав участь в ХХХІІ Олімпійських іграх.

Чемпіони є вихованцями Заслужених тренерів України, кращих тренерів Волині з олімпійських видів спорту за підсумками 2021 року – Федора Семенюка та Василя Прохорука.

Юрій Гупало щиро подякував молодим спортсменам і їх тренерам за професіоналізм, наполегливість та результативну працю.

«Волинь багата на талановитих спортсменів. Ви – цьому підтвердження. Ваші результати під час світових змагань – вражають і мотивують», – відзначив він.

До слова, під час зустрічі присутні ще раз переглянули переможні кадри проходження дистанцій спортсменами у цьому році. Зокрема, Павло Борсук під час змагань у Сербії став чемпіоном Європи серед молоді на дистанції С-2 1000 метрів та срібним призером чемпіонату світу серед молоді на дистанції С-2 1000 метрів в Угорщині.

А Юрій Вандюк та Андрій Рибачок стали бронзовими призерами чемпіонату світу на дистанції С-4 500 метрів в Канаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus