USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Ковельські веслувальники здобули на ЧЄ весь комплект нагород

27 Червня 2017 13:34
Днями в Белграді завершився чемпіонат Європи серед молоді та юніорів з веслування на байдарках та каное. Українські веслувальники завоювали 12 медалей, з яких вісім золоті, по дві срібні та бронзові.

Про це повідомляє Ковельська міська федерація каное.

Приємно відзначити, що ковельські веслувальники Юрій Вандюк та Андрій Рибачок завоювали 6 медалей. В їх активі весь комплект нагород: золото, срібло та бронза чемпіонату Європи!

У складі каное-четвірка на дистанції 500 м Юрій та Андрій фінішували першими та здобули золото чемпіонату.
Срібні нагороди хлопці завоювали на дистанції 500 метрів в каное-двійці.

Бронзу Юрій Вандюк з Андрієм Рибачком в незмінному дуеті вибороли на дистанції 1000 метрів.

Крім іменитих веслувальників на чемпіонаті Європи серед молоді та юніорів Україну представили ще двоє ковельських веслувальника - це Антон Кисіль та Назар Остапчук, які виступали по «юніорах» та двічі фінішували з четвертим результатом (С-4, 500 м. та С-2, 500 м. ).

«Ковельська міська федерація каное вітає спортсменів, які є гордістю міста Ковеля, з достойним виступом на молодіжному чемпіонаті Європи та бажає подальшого успіху та спортивної вдачі!» - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus