USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.65 39.87
  • PLN 9.72 9.88

Волинські військкомати перевірить Міністерство оборони

14 Вересня 2015 10:31
Роботу військових комісаріатів перевірить інспекційна перевірка Міністерства оборони.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови ОДА сьогодні, 14 вересня.

Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, інспекційна група Міністерства оборони України 16-18 вересня перевірятиме роботу військкоматів Волині: як обласного, так і районних. Відтак, він попросив навести лад з документацією щодо мобілізаційних заходів, проведених в області під час шести хвиль мобілізації.

Нагадаємо, проведення п’ятої та шостої хвиль мобілізації на Волині не раз перебували на межі зриву. Мобілізаційні завдання на Волині не були виконані повною мірою.

Крім того, чимало запитань та претензій залишається до проведення першої хвилі мобілізації, яка проводилася навесні 2014 року.

Так, на Волині досі тривають численні судові засідання щодо тих військовослужбовців, які за словами захисників, стали жертвами «дикої мобілізації». До прикладу, до війська брали чоловіків, які не могли служити за станом здоров’я, або які були опікунами інвалідів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
маневитчаннин Показати IP 14 Вересня 2015 12:18
І нехай заразом перевірять чому працівники комісаріатів не ветерани а здорові чоловіки.
Стас до "маневитчанн Показати IP 14 Вересня 2015 12:37
Вони всі мобілізовані, і кожної хвилі можуть бути на передовій, а ти ср@колизу, і диванний писако будь хоч капельку мужиком, а то як і твої господари став тим же.........
кукла Показати IP 14 Вересня 2015 17:20
Це означає тільки одне - треба віддати військоматам зібрані кошти, і чим їх більше дадуть ,тим менше буде претензій в клоунів з комісії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus