USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Говорити, що білоруська армія одразу почне здаватися, поки не варто. Але на Волині їй дадуть відсіч, – Денисенко

12 Березня 2022 18:14
Росія хоче втягнути у свою цинічну війну проти України й Білорусь. Експерти припускають, що у такому випадку білоруська армія нібито може відразу здатись, однак про це говорити зарано.

Загалом вірогідність залучення військ Білорусі наразі досить низька. Про це в ефірі 24 каналу сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

На його думку, максимальна кількість військ, яку таки зміг би залучити Олександр Лукашенко, – 5-6 тисяч осіб. Якщо війська таки зайдуть на Волинь, то українці дадуть відсіч і на цьому напрямку.

Читати ще: Волинський кордон укріплений настільки, що білорусам тут нічого не світить, – блогер

«Говорити про те, що білоруська армія зайшовши на територію України почне відразу здавати – я б поки що так не говорив. Попри все – це армія, люди, які навчались і знають, що вони роблять, достатньо злагоджено», – наголосив Денисенко.

Він пояснив, білоруські військові налякані, адже як ніхто знають, скільки в Україні вже загинуло рашистів. Білоруська армія – це не та армія, яку треба настільки сильно остерігатись, щоб ми переживали.
Крім того, за словами Денисенко, для Лукашенка це вкрай невигідна історія. Населення Білорусі не підтримує цю війну й не хоче втрачати свої військових. Білоруси навряд чи вірять, що Україна справді планувала напасти на Білорусь, як про це заявляють Лукашенко і Путін.

Раніше у Білорусі заявили, що відправлять до кордону з Україною п'ять батальйонно-тактичних груп на заміну військових, які перебувають там зараз, але заперечують, що це є частиною підготовки до вступу у війну на боці РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus