USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські волейболістки розгромили «Регіну»

30 Серпня 2014 21:00
Другого ігрового дня під час турніру пам’яті Сергія Юрія, який відбувається в Тернополі, луцька жіноча волейбольна команда перемогла рівненських дівчат.

«Континіум-Волинь-Університет» - «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - 3:0 (25:16; 25:8; 25:9).

Якщо у першому сеті рівненчанки ще намагалися знайти свою гру, то другу партію «Регіна» майже без спротиву програла. Для того, щоб визначити переможця командам знадобилося лише три сети. До позначки 25 втретє першими дійшли лучанки, причому не дозволивши супернику дійти навіть до двохзначного числа.

- Перед початком сезону потрібно плавно перейти від міжсезонних тренувань до повноцінних змагань з принциповими матчами, - розповідає луцька волейболістка Анастасія Тищенко. – Товариський турнір такого рівня ідеально для цього підходить. І не важливо чи програємо ми, чи переможемо, очки почнемо рахувати вже з першого туру Суперліги.

Статистика волинського дербі однозначно засвідчує величезну перевагу лучанок. За два сезони, що «Регіна» грає в Суперлізі (після переходу з Вищої) та Кубках України рівненчанки жодного разу не зуміли перемогти підопічних Богуслава Галицького.

В іншому матчі господар змагнь тернопільська «Галичанка» перемогла запорізьку «Орбіту» - 3:0 (25:19; 25:21; 25:20).

Нагадаємо, першого дня луцький ВК «Континіум-Волинь-Університет» програв «Галичанці».

В останньому турі турніру Тернопіль зіграє з Рівним, а Луцьк - із Запоріжжям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus