USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянки програли першу гру у Суперлізі України

5 Жовтня 2014 09:00
Дебютну гру нової першості у Суперлізі України між жіночими волейбольними клубами "Континіум-Волинь-Університет" та "Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк" сміливо можна назвати бенефісом тернополянки Юлії Лонюк, - повідомляє "ВолиньSport".

Глядачі на трибунах навіть жартівливо скандували: "Юля, Юля!" та "Юля зможе!". На превеликий жаль для прихильників волинського дівочого волейболу, Лонюк впевнено набирала очко за очком, а справжня запекла боротьба відбулась тільки у третьому сеті, який закінчився рахунком: 25:22. Всі інші мали більший розрив у пунктах.

Тож перша гра у Суперлізі України закінчилась поразкою волинянок.

"Галичанка" - "Волинь" 3-1 (25:16, 17:25, 25:22, 25:16).





Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, як головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький висловився про підготовку команди до чергового розіграшу Суперліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus