USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські волонтери повернулися з Донеччини

31 Серпня 2014 10:17
Група волонтерів з Волині, у супроводі спецпідрозділу "Буг", доставили матеріальну допомогу у звільнену від сепаратистів Селезнівку Донецької області, - інформує Громадське.Волинь.

З їхніх слів, село зруйноване, люди лишились буквально без даху над головою. Зі слів місцевих, підтримки від влади нині чекати годі. Та і часу на це немає. Адже перші дощі можуть зруйнувати навіть те, що лишилося після обстрілів. Волонтери закликають представників бізнесу допомогти людям відбудувати домівки. Адже люди, які лишилися сам-на-сам з бідою — це, передусім, жінки і діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
гiсть Показати IP 31 Серпня 2014 10:26
Слава Богу,що допомогли.
Ольга до гiсть Показати IP 31 Серпня 2014 19:33
На Сході України живе багато кацапів чи їх нащадки. Це не українці, якби нам не хотілося в це вірити. І мене найбільше лякає, що вони зараз розповзаються по Україні і будуть як саранча знищувати все українське. Найоптимальніший варіант - вислати в Росію, наприклад в Сибір. Нехай повертаються до свого рідного коріння.
Люда Показати IP 31 Серпня 2014 13:38
Невже ви думаєте, що допоможете цим людям і вони зразустануть патріотами? В мене там вся рідня. Вони ждуть не діждуться, коли вже кацапи прийдуть, їм до д... Україна. А ці зубами скрегочуть, що їх знову до бандерівців повернули. Вовки там, а не люди.
ківерці Показати IP 31 Серпня 2014 15:11
вЛуцьк повернулась жінка з дітьми - 4 роки прожили в Лісічанську, на Луганщині , розказувала: "там - зовсім інші люди..."
Анонім Показати IP 31 Серпня 2014 22:11
Робим людям добро,а вони потім наших хлопців з АТО опльовують!!!!гади

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus