USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські «воїни» тренуються у професійному клубі Кривого Рогу

20 Червня 2018 10:44
В рамках реалізації соціального проекту «Воїнами не народжуються», за підтримки Федерацій ММА та бойового самбо у Волинській області та за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» юні вихованці волинського «Воїна» поїхали до Кривого Рогу, інформує Перший.

На заміській базі професійного спортивного клубу «Барс» вони розпочали технічно-тренувальний збір.

Як розповів тренер з ударної техніки СК «Воїн» Дмитро Василенко, хлопці протягом 12 днів відточуватимуть свою майстерність в техніці ударів. А тренуватимуть їх кращі спортсмени країни: неодноразовий чемпіон України, володар Кубку світу, чемпіон Європи з кікбоксингу (К1) та тайського боксу Олексій Сердюк, заслужений тренер України Віталій Губенко та засновник ПСК «Барс», заслужений тренер України Володимир Коржак.



Окрім тренувань, на волинських «воїнів» чекає також насичена культурна та розважальна програма: спілкування з титулованими спортсменами клубу «Барс» та легендами кікбоксингу та МуайТай, футбол, шахи, перегляд фільмів та екскурсії.
Так, цими вихідними юні спортсмени ходили в історико-краєзнавчий похід, подолавши 10 кілометрів та відвідавши скіфські кургани, прадавнє капище скіфського жерця, а також пам’ятки Другої світової війни.

«Досить насичена програма у хлопців, а головне вони отримують безцінний досвід, спілкуючись та тренуючись під керівництвом кращих тренерів України», - наголосив Дмитро Василенко.


Фото – з архіву СК «Воїн»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus