USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські зенітники здобули першість на змаганнях військових у Рівному

7 Листопада 2021 15:46
На змаганнях воїни-зенітники 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого вибороли звання найкращих у Збройних силах України.

Про це повідомляють на сторінці 14 ОМБр у Фейсбуці.

«На цей раз – найкращі в Збройних силах України! Підтвердження цього – беззаперечна перемога князівських яструбів у конкурсі на кращий взвод ближньої дії ЗРК «Стріла-10» Збройних сил України!

Змагання, що проходили на Рівненському загальновійськовому полігоні, тривали впродовж кількох днів і включали ряд номінацій, серед яких – відбиття нападу повітряного противника. Швидкість, спритність, досвід, злагодженість дій, точність і влучність в ураженні повітряної цілі стали вирішальними! За підсумками конкурсу князівські яструби знову перевершили суперників і впевнено підтвердили звання найкращих», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чомусь Показати IP 7 Листопада 2021 19:08
Такий парадокс шо в 51 омбр шо тепер в 14 омбр , чомусь перші місця займають одні (шо танкісти 3 х кратні чемпіони України шо тепер зенітники) то КВАРТИРИ за особливі заслуги перед Батьківщиною отримують чомусь інші. Чому воно так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus