USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

14 ОМБр та ВНУ підписали меморандум про співпрацю

9 Червня 2022 22:12
Сьогодні на Донеччині командир 14 ОМБр імені князя Романа Великого Олександр Охріменко та ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось з ініціативи командира Князівської 14 ОМБр підписали меморандум про співпрацю.

В її основі лежить спільна навчальна, наукова, інформаційна, суспільна робота, державницько-патріотичні ініціативи та заходи, які втілюватимуться в життя, повідомляють у 14 ОМБр.

Під час зустрічі полковник Олександр Охріменко та Анатолій Цьось обговорили стратегію та плани реалізації спільних проєктів, ситуацію на лінії фронту, який тримає князівська бригада, перспективи навчання у ВНУ ім. Лесі Українки військовослужбовців 14 ОМБр, зокрема, тих, які отримали поранення під час бойових дій, та дітей воїнів князівської бригади.

Командир 14 окремої механізованої бригади вручив Анатолію Цьосю відзнаку командира 14 ОМБр імені князя Романа Великого та бригадний мерч, що, за словами ректора, стало для нього великою честю та несподіванкою.
Сам Анатолій Цьось прибув на фронт до воїнів бригади з «подарунками», серед яких, зокрема, сонячні батареї та лікарські засоби (еліксири та мазі), які виготовляють студенти та викладачі ВНУ ім. Лесі Українки, а також волонтерська допомога від друзів із Польщі та Франції.
«Твердо знаємо, що співпраця між нашою Князівською бригадою та ВНУ ім. Лесі Українки буде не просто результативною, а стане початком великої дружби і єднання між військовими, які захищають Україну, та освітянами, які формують її майбутнє», – зазначають у бригаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus