USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські агропідприємства уже «закредитовані» …

11 Серпня 2009 12:34
Наразі ситуація із кредитуванням у державі і зокрема на Волині складна, адже кредити практично не видають. Сільськогосподарські підприємства уже «закредитовані», - розповів «Волинським Новинам» заступник начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Кочкін.
 
Проблема в тому, що наші підприємства уже «закредитовані», - сказав пан Кочкін. І отримати інший кредит, маючи майно уже в заставі, вкрай проблематично. Інша справа – під які ж відсотки. Якщо раніше було під 17% - 18%, то сьогодні під 30% і вище, - констатував він.
 
Під час засідання в управлінні агропромислового розвитку ОДА спеціальної комісії з питань пільгового кредитування підприємств АПК йшлося і про кредити «Західінкомбанку».
 
«По поточних платежах банк працює нормально», - зазначив пан Кочкін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus