USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські даішники здали кров для постраждалих в ДТП. ФОТО

15 Листопада 2013 17:37
Майже 25 літрів крові здали працівники Державтоінспекції для постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах осіб, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.

Таким чином власним прикладом працівники ДАІ закликають усіх небайдужих громадян долучитися до акції здачі крові тим людям, які цього потребують.

Щодня хтось, керуючи автомобілем, може припустися помилки, яка вартуватиме здоров’я або ж навіть життя водієві чи іншим учасникам дорожнього руху.

У рамках національного тижня безпеки дорожнього руху на території Волинської області здійснюється багато профілактичних заходів, - розповів начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук.
«Одним із таких є благодійна акція здачі крові для постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах осіб. Долучилися до акції понад 60 працівників Державтоінспекції зі всієї області. Тож у кожному районі держінспектори прийшли до медичних закладів і здали кров», - розповів Паламарчук.

Правоохоронці вже не вперше поповнюють банк крові для постраждалих в аваріях, адже вони першими прибувають на місце трагедії, а відтак, як ніхто, розуміють, наскільки важливою і потрібною є ця справа.
ЧИТАТИ ЩЕ: КЛІМЧУК ЗНАЄ, СКІЛЬКИ ВІЗЬМЕ КРОВІ З ВОЛИНЯН. ТАБЛИЦЯ




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
знаючий Показати IP 15 Листопада 2013 17:58
Гарну справу зробили.МОЛОДЦІ. Але зараз нижче посипляться коментарі тих. що в житті зробили тільки те, що заламали деревце та спалили хату.
Сергій Показати IP 15 Листопада 2013 18:03
А скільки вони тої крові з людей випили
Катя Показати IP 15 Листопада 2013 21:58
як би там не було заставили їх чи вони самі все одно МОЛОДЦІ! не всі однакові!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus