USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські депутати обдаровують сільських медиків апаратурою

30 Березня 2010 12:09
Ратнівська районна лікарня отримала від обласної влади нову медичну апаратуру, вартістю близько півмільйона гривень.

За дорученням голови обласної ради заступник голови Ратнівської райради Василь Півень разом із керівником районної депутатської фракції БЮТ Михайлом Янцевичем подарували медикам сучасний апарат штучної вентиляції легень, три електрокардіографи та апарат ультразвукової діагностики - його вартість 382 тисячі гривень.

Крім того, сучасні електрокардіографи цими днями вручено колективам Заболоттівської районної лікарні № 2 і Самарівської дільничної лікарні. А ще медики району отримали сімнадцять приладів для визначення рівня глюкози в крові. Ними будуть оснащені лікарські амбулаторії сіл Жиричі, Тур, Річиця, Межисить, Кортеліси, фельдшерсько-акушерські пункти Зоряного, Видраниці, Замшан, Гірник, Гути та Щетинської Волі.

Загалом, заклади охорони здоров'я Ратнівського району нинішнього року отримали нової медичної техніки і обладнання на один мільйон 80 тисяч гривень, - пише «Волинь-нова» .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus