USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські інваліди показали свої творчі здібності. ФОТО

3 Грудня 2008 17:43
З нагоди Міжнародного Дня інвалідів у Народному домі «Просвіта», що у Луцьку, відбулася виставка робіт художньо-прикладного мистецтва, створена інвалідами та святковий концерт за участі неповносправних. Про це 3 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
У виставці робіт художньо-прикладного мистецтва брали участь неповносправні із Волинської обласної асоціації дітей-інвалідів «Особлива дитина», Волинського обласного центру реабілітації інвалідів зору, Луцького геріатричного пансіонату, Волинського обласного молодіжного центру реабілітацій інвалідів з дитинства «Джерело життя».
Опісля презентації виставки відбувся концерт, приурочений до Міжнародного Дня інвалідів. Привітав людей з особливими потребами й Луцький міський голова Богдан Шиба. Міський очільник нагородив подяками активістів громадських організацій Луцька, що займаються проблемами інвалідів. Також пан Шиба побажав неповносправним, «щоб на їхньому шляху завжди траплялись тільки добрі люди».

Радували виступами присутніх Любов Ямришко, яка під фонограму сурдоперекладом озвучила пісню «Україна», вокальна група Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Острівець любові» на інвалідних візках, театральна студія «ТАМІ» Волинського обласного молодіжного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» з інсценізацією казки «Ріпка», які теж були на візках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus