USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські ліцеїсти отримали посвідки з рук Гриценка

14 Жовтня 2009 16:49

У день Покрови Пресвятої Богородиці у Луцьку 15-річні першокурсники Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою отримали погони та склали клятву ліцеїста. Про це 14 жовтня повідомляють «Волинські новини».
108 юнаків та 18 дівчат здобуватимуть середню освіту у спеціалізованих взводах ліцею для подальшого успішного навчання у вищих навчальних закладах МНС, Міністерства оборони, Державного комітету кордону України.
Як повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області, посвідчення ліцеїста вчорашні школярі отримали з рук голови комітету Верховної ради України з питань національної безпеки та оборони Анатолія Гриценка, начальника головного управління МНС України в Волинській області генерал-майора служби цивільного захисту Володимира Грушовінчука, заступника голови обласної державної адміністрації Святослава Кравчука, Верховного отамана Великого козацького кола Волинської Січі Володимира Присяжнюка, ветеранів УПА.
Почесні гості побажали майбутнім рятувальникам та військовим успіхів у навчанні, бути гідним продовжувачами історичних традицій своїх батьків, а друзі-старшокурсники привітали новоспечених ліцеїстів щирими українськими патріотичними піснями. На завершення ліцеїсти пройшли урочистим маршем.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus