USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Волинські правоохоронці отримали допомогу від польських колег

6 Березня 2022 14:10
Працівники Головного управління Національної поліції у Волинській області отримали гуманітарну допомогу від колег із Польщі.

Про це повідомляє поліція Волинської області у Facebook.

«Освітлення, каремати, спальники, одяг, взуття, аптечки, інструменти та продукти харчування тривалого зберігання – усе це отримали волинські поліцейські від польських колег. Автобус із допомогою прибув до Головного управління вчора, 5 березня.

Оскільки правоохоронці переведені на посилений режим, вони всі – на службі майже цілодобово. Надана допомога сприятиме організації необхідного побуту на місцях», – вказано в повідомленні.

Усі речі й засоби розподілять серед працівників територіальних підрозділів поліції Волинської області.
Відзначимо, що митниця пропускає в Україну гуманітарну допомогу за спрощеною процедурою. 3 березня наш уряд ухвалив відповідну постанову.

Читати ще: «Якнайшвидше наблизити нашу перемогу»: як у Луцьку працює Єдиний комунікаційний центр

Нагадаємо, перші гуманітарні вантажі до Луганщини надійшли вчора із Західної України. Допомогу жителям Сєвєродонецька та Кремінної, які вже понад 10 діб потерпають від ворожих обстрілів, передали Чернівецька та Волинська області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 7 Березня 2022 18:24
Кондратюку С.В. (миші) не дайте добратися!!! Бо нічого не залишиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus