USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські міліціонери - одні з кращих гирьовиків в Україні. ФОТО

8 Лютого 2013 16:11
Срібло з гирьового спорту у регіональних змаганнях здобули волинські міліціонери.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

На базі Рівненського вищого професійного училища ДДСО при МВС України відбулися змагання серед працівників груп затримання регіональних підрозділів ДСО України з гирьового спорту. Волинські охоронці здобули срібні нагороди.

Кращих із кращих визначали у двох вагових категоріях у вправах «поштовх» та «ривок». Суддівська колегія оцінювала спортсменів у командному заліку за загальною сумою балів із урахуванням результатів в індивідуальних позиціях серед молодших інспекторів та міліціонерів-водіїв. Перше місце у командному заліку з 28-ми команд нарядів груп затримання вибороли представники Львівщини. Друге місце посіли волиняни, а замкнула трійку лідерів команда Харківської області. Усі переможці та призери змагань отримали грамоти, кубки та цінні подарунки.

Відстоювали честь Волині міліціонер-водій прапорщик міліції Микола Семенюк та молодший інспектор сержант міліції Ігор Герба, які несуть службу в спеціальному підрозділі груп затримання відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області в Луцьку. В їх індивідуальному заліку - п’яте місце у ваговій категорії понад 90 кілограмів і третє – у ваговій категорії до 90 кілограмів.

За хороший виступ на змаганнях охоронців також привітав начальник відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області Дмитро Новицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus