USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські молокопереробники негласно поділили ринок?

7 Вересня 2009 11:41

Голова Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного Комітету України Віктор Гупало під час апаратної наради в ОДА розповів, що орієнтовно за 2 тижні буде завершено розслідування справи щодо порушення законодавства про захист економічної конкуренції трьома молокопереробними підприємствами Волині. Про це 7 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Заремба порадив пану Гупалу на одну з наступних нарад підготувати матеріали щодо стану дотримання антимонопольного законодавства на ринку молока Волині. Очільник АМКУ на Волині розповів, що приблизно за 2 тижні буде завершено розслідування однієї справи.
Як розповів Віктор Гупало у коментарі для волинських ЗМІ, справа щодо антиконкурентних узгоджених дій порушена щодо ВАТ «Ковельмолоко», ЗАТ «Ратнівський молокозавод», ВАТ «Рожищенський сирзавод». Волинські антимонопольники знайшли докази, що можуть свідчити про змову - у 6-ти районах області працюють заготівельні пункти одного-трьох заводів. При цьому ціна зібраного молока – однакова, незалежно від його якості та кількості, відстані до заводу. Підприємства можуть бути оштрафовані на суму 10% від минулорічного обороту. Однак при встановленні конкретної суми будуть враховуватися інші фактори. Це може вдарити і по іміджу молокопереробників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus