USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські митці демонструватимуть свої роботи у Любліні

13 Серпня 2009 13:14
Делегація з Луцька бере участь у Ягеллонському ярмарку, який вже втретє організовує Люблін (Республіка Польща). Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Луцької міської ради, із 13 по16 серпня десять народних майстрів із Луцька та Волині презентуватимуть на ярмарку вироби із соломи, вишивку, ткацтво, пошив одягу та оздоблення із елементами народної вишивки, декоративну та художню кераміку, флористичні вироби, декоративно-прикладне мистецтво. Луцьк також представлятиме музичний гурт «Сусіди». Відвідати ярмарок має намір і заступник міського голови Анатолій Пархом’юк.
Як зазначив міський голова Богдан Шиба, такий ярмарок – це не лише туристична та мистецька подія, це можливість зближення митців, творчих особистостей і наших партнерських міст.
Загалом в програмі Ягеллонського ярмарку 2009:  презентації виробів народного мистецтва, майстер-класи, демонстрація національної кухні, виступи колективів із України, Білорусії, Польщі, Литви, Болгарії, Угорщини,  рицарські турніри, вуличні театри.
Довідково:
У  2007 році Ягеллонський ярмарок зібрав велику кількість учасників, в тому числі приблизно 30 із Луцька та інших міст Волині, які презентували свої ремісницькі вироби. 2008 року, через низку об’єктивних обставин, майстри з нашого міста не мали змоги бути представленими на заході. Цьогоріч організатори мистецького дійства декларують партнерську підтримку Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus