USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські нашоукраїнці експортують демократію до Грузії

21 Жовтня 2008 08:37
Днями керівник Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу нашоукраїнець Михайло Наход повернувся з грузинської столиці – Тбілісі. Протягом кількох днів він у складі української делегації брав участь у семінарі «Демократичні реформи у країнах Чорноморського регіону»,організований «Фондом стратегічних і міжнародних досліджень Грузії» за підтримки Ради Європи та Європейської комісії, – інформують 20 жовтня «Волинські Новини».
 
Захід був організований для керівників аналітичних центрів із Грузії, Вірменії, Молдови, України та Азербайджану, мета якого, за повідомленням прес-служби ВОО НСНУ, – об’єднати лідерів аналітичних центрів із різних держав та налагодити їх співпрацю у напрямку розвитку демократичного суспільства.
 
За словами Михайла Находа, проаналізувавши демократичні процеси, які відбуваються у країнах Чорноморського регіону, можна стверджувати, що Україна за розвитком демократії перебуває на досить високому рівні, хоча реформування проходить повільно, а зміни у сфері економіки та боротьби з корупцією досі не досягли бажаного результату.
 
«У Грузії, незважаючи на те, що країна бідна, заробітні плати у працівників правоохоронних та судових органів, представників виконавчої влади – високі. На думку чиновників Грузії, таке нововведення запобігатиме розвитку корупції у найважливіших державних інституціях. В Україні ж таких реформ поки немає, більшість нововведень – у соціальній сфері», – наголосив Михайло Наход.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Байдужий Показати IP 21 Жовтня 2008 11:21
В себе кращне порядок наведіть, дерьмократи недороблені!
Опозиціонер Показати IP 21 Жовтня 2008 12:23
Це що нашоукраїнці їздили вивчати передовий досвід Саакашвілі як розганяти за допомогою силових структур мітинги опозиції? Дуже потрібний досвід для демократа Ющенка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus