USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинські Новини» святкують перший День народження

28 Липня 2009 09:00
Сьогодні, 28 липня, інтернет-видання «Волинські Новини» святкує свій перший День народження і відзначає перший рік творчої роботи, сповненої постійним пошуком.
 
Рівно рік тому, у День хрещення Київської Русі – України і Святого Володимира Великого, отримавши Боже благословення на початок доброї справи, «Волинські Новини» з’явилися в Інтернет-просторі. І саме з того моменту спробували стати щоденним джерелом інформацій про життя Волинського краю та найважливіші події України, намагаючись подати їх максимально об’єктивно й оперативно. Адже одна з основних засад роботи нашого видання – журналістська відповідальність медіа перед суспільством й аудиторією.
 
Очевидно, саме тому увесь цей час із нами були Ви, шановні читачі. За рік із кількох десятків користувачів ресурсу Вас стали тисячі, що дозволяє нам із впевненістю говорити – ми трудимося не даремно. Наразі з нами – 60-70 тисяч відвідувачів щомісяця.
 
Ми щиро дякуємо усім тим, хто читає «Волинські Новини». Дякуємо за хороші слова – вони стають стимулом до постійної якості роботи. Дякуємо за критику – вона змушує нас удосконалюватися. Дякуємо за співпрацю і звернення до редакції, адже ми працюємо саме для Вас. Колектив «ВН» має бажання реалізовувати Ваше право на інформацію – неупереджену, багатогранну, зважену й прозору.
 
А стосовно привітань із нагоди свята, то ми бажаємо собі професійного зростання, максимальної компетентності, збільшення читацької аудиторії та нових цікавих ідей, втілених на «Волинських Новинах». Ми сповнені сил та енергії і маємо сподівання – той, хто хоч раз зайшов на наш сайт, стає його постійним читачем. Будьте з нами – і лише хороших Вам (і нам) новин.
 
З повагою,
 
колектив «Волинських Новин»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонімп Показати IP 28 Липня 2009 09:14
хоч ще мале і дурне, але ВІТАЮ!!!
Анонім Показати IP 28 Липня 2009 09:34
Как маман с приличным стажем уверяю вас: в год дитя еще как раз не потеряло естественной мудрости, но уже приобрело некоторые навыки выживания в "социуме". Так что сейчас ВН на пике (не в пикЕ) развития, в добрый путь! И дай Бог, чтобы ваша работа была нужна тем, от кого зависит существование этого сайта! Будьмо!
Анонім Показати IP 28 Липня 2009 10:03
Присоеденяюсь к поздравлениям.
Богдана Стельмах Показати IP 28 Липня 2009 10:40
Колеги і друзі! Вітаю вас із першим ювілеєм! Один рік - небагато в світовому масштабі, але достатньо для того, щоб набути необхідного досвіду і гідно конкурувати на ринку інформаційних послуг. Нехай невдачі, які траплялися впродовж цього року, слугуватимуть добрим уроком, а здобутки стануть тими золотими монетами, які приносять удачу і притягують нові успіхи!!! Будьте впертими, наполегливими, кусючими, "дістаючими", чесними і справедливими!!! А ще - спокою, миру і здоров"я у ваші родини!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!!!!!
Пшоно Показати IP 28 Липня 2009 11:13
Вітаю....
Назар Правда Показати IP 28 Липня 2009 11:21
Щиро приєднуюсь до привітань з нагоди святкування Вашого дня народження і бажаю тримати свій бренд в медіа просторі з гідністю та професійністю. Всім кого я знаю з ВН Велике дякую за дійсно хороший продукт, який вартий уваги та поваги з боку читача. ТРИМАЙТЕСЬ
\"Сім`я і дім\" Показати IP 28 Липня 2009 11:55
Друзі-конкуренти бажають "ВН" побільше інформприводів і хороших "спікерів" і поменше чиновників та депутатів, які два слова скласти не вміють. Тримайте марку і хороший хостинг:) P.S. Мало не забули - увечері тоста виголосіть за наших нет-провайдерів, щоби вони більше людей в Мережу підключали. Нам тоді разом легше працюватиметься.
Vlad Показати IP 28 Липня 2009 13:12
Приєднуюсь до привітань. Так тримати. Те, що за цей рік Ви стали Першими в интернет просторі Волині свідчить про дорослий професіоналізм та дитячу щирість і відвертість. Нехай Володимир Великий буде Вам покровителем і охоронцем!
Михайло Наход Показати IP 28 Липня 2009 16:10
Вітаю З Днем Народження! Один рік прекрасний вік, це час коли відбуваються найпомітніші зміни в кожному живому організмі. Вірю, що ваш інтернет ресурс не збавлятиме динаміки і щодня ставатиме кращим і обєктивнішим, чого і бажаю всьому творчому колективу!
Анонім Показати IP 29 Липня 2009 09:23
Долго празднуете ))) меняйте топ-новость :)))
Анонім Показати IP 29 Липня 2009 11:03
Вітаю !!!Більше кращих новин аніж поганих
Олександр Пирожик Показати IP 29 Липня 2009 14:16
Щиро вітаю найрейтинговіший волинський Інтернет-проект! Перепрошую за запізніле вітання, бо перебуваю у відпустці і не мав доступу до Інтернету. Але, чесно, приємно вітати під 12-м номером. Думаю, вітань було б значно більше, якби не період відпусток. Тож бажаю вам добрих відгуків вдячних читачів не лише в день народження, а щодня!
Аlex Показати IP 29 Липня 2009 18:31
Щиро вітаю з першою річницею. Хоча і під №13, але бажаю щоб всі найкращі побажання примножились і обов"язково збулися. Побажання - потрібна рубрика питання-відповіді ( це може бути редакція, а ще краще хтось з відомих людей області, наприклад, тиждень отримує відповіді, а потім відповідає ). На рахунок голосування, потрібно зробити доступними підсумки голосування. Вибачте за сумбур. Успіхів Вам у Вашій нелегкій справі і всього найкращого.
Максим Фраєрман Показати IP 29 Липня 2009 20:02
Мои искренние поздравления, ребята! :)
))) Показати IP 30 Липня 2009 12:16
Ну, исчьо по пидисят и все!
Віталій Буряк Показати IP 31 Липня 2009 16:56
Вже рік пролетів так, як мить... Але ВН вже не спинить! Дитя народжене в любові Попортило багато крові Волинським шахраям! Та ліпше Дитя відкрило край наш іншим! І стало першим в неті! Ось - Хай Вам хотілось і моглось! Щиро Ваш, Віталій Буряк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus