USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські податківці через порушення законодавства при розпорядженні заставним майном поповнили держбюджет на 2,1 мільйона гривень

15 Червня 2009 12:17
Як інформує відділ погашення прострочених податкових зобов’язань ДПА у Волинській області, підрозділи погашення податкових зобов’язань провели 34 перевірки суб’єктів підприємницької діяльності щодо збереження активів, які перебувають у податковій заставі. Про це 15 червня повідомляють «Волинські Новини».
За порушення податкового законодавства при розпорядженні майном, що перебуває в податковій заставі, до підприємств застосували як винятковий спосіб забезпечення можливості погашення податкового боргу платника податків 23 адміністративних арештів активів, внаслідок чого до бюджету мобілізували 2,1 мільйона гривень.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus