USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські податківці чистять свої ряди

5 Вересня 2008 11:56
У Волинській Державній податковій адміністрації є відділ з боротьби із корупцією в органах державної податкової служби. Про це повідомляють 5 вересня «Волинські Новини».
За інформацією сайту ДПА у Волинській області, з метою попередження і викриття корупційних та інших правопорушень з боку працівників ОДПС області, упродовж 2008 року співробітниками відділу проведено комплекс оперативно-профілактичних та роз’яснювальних заходів.
Здійснено 216 службових перевірок, 315 роз’яснювально-профілактичних заходів (бесід і виступів у колективах співробітників ОДПС області, з них 31 публікація у пресі та 26 виступів по телебаченню й радіо).
У 2008 році відносно працівників ОДПС області, за матеріалами перевірок відділу по боротьбі з корупцією, складено 10 адмінпротоколів за порушення вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією», судом прийняті рішення про накладення адміністративних стягнень у вигляді штрафу.
У органи прокуратури Волині скерували 14 матеріалів службових перевірок для прийняття рішення згідно статті 97 КПК України, з яких порушено 8 кримінальних справ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus