USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські податківці допомагають Західній Україні

13 Серпня 2008 17:37
ДПА у Волинській області перерахувала постраждалим від повені західноукраїнським областям 14 тисяч гривень. Про це 13 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Рішення про те, щоб перерахувати свій одноденний заробіток на потреби постраждалих від стихії у західному регіоні України, в трудовому колективі ДПА в області ухвалили одразу після того, як стало відомо про масштабні руйнування та збитки у шести областях.
Як повідомляє сайт ДПА у Волинській області, згідно з поданими заявами, на спеціальний рахунок надійде майже 14 тисяч гривень від працівників лише обласного апарату податкової служби.
Державні податкові інспекції у містах та районах Волинської області вже теж перерахували кошти для постраждалих регіонів. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus