USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські податківці знешкодили 8 фіктивних фірм та 2 конвертаційні центри

3 Липня 2009 12:37
Перше півріччя 2009 року стало результативним для працівників волинської податкової міліції. Зусиллями податкових міліціонерів на Волині викрито 59 злочинів, із яких 52 – тяжких. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За повідомленням ДПА в області, в 14 випадках йдеться про встановлені факти ухилення від оподаткування в особливо великих розмірах (понад півтора мільйона гривень).
 Окрім того, встановлено 5 фактів легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом. За наслідками оперативного супроводження правомірності відшкодування ПДВ податкова міліція у 24 випадках зменшила безпідставно заявлені 39,8 мільйона гривень та порушила 10 кримінальних справ за злочинні наміри незаконно отримати бюджетні кошти.
Зусиллями податкової міліції знешкоджено 8 фіктивних фірм та 2 конвертаційні центри, що виступали інструментами мінімізації податків, незаконного відшкодування ПДВ та відмивання коштів, ліквідовано 4 підпільних цехів з виготовлення фальсифікованого продукції.
Указом Президента України від учора, 2 липня, перший заступник голови ДПА у Волинській області – начальник Управління податкової міліції Волинської області, полковник податкової міліції Костянтин Циркун нагороджений медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus