USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські політики – за унітарну республіку

24 Грудня 2009 11:26
Україна має бути унітарною республікою із президентською формою правління. До такого висновку одностайно дійшли волинські політологи та штабісти кандидатів у Президенти на «круглому столі» телеканалу «Нова Волинь».
 
На телевізійних дебатах зустрілися представники ВО «Свободи», Компартії, «Фронту змін», прихильники Сергія Тігіпка, УНП, Литвина, «Нашої України» та «Батьківщини». Посередниками зголосилися бути студенти ВНУ імені Лесі Українки – переможці подібних дебатів за версією Асоціації прав захисту молоді Волині.
 
Усі представники обласних штабів кандидатів у Президенти погодилися, що Україна має бути унітарною республікою із президентською формою правління. Щоправда, перший секретар обкому КПУ Станіслав Пхиденко виступив за парламентську форму правління на противагу сильній руці Президента.
 
Очільник волинського «Фронту змін» Олександр Пиза підкреслив: ідеальну державу взагалі нереально побудувати. Представники Литвина і «Батьківщини» висловилися, що питання про державний устрій має вирішити український народ на референдумі.
 
На запитання: чого не потрібно робити у сфері економіці, прийшовши до влади, місцеві політики відповіли: «не треба займатися корупцією, продавати землі сільськогосподарського призначення, лицемірити, порушувати здоровий глузд в управлінні економікою, керувати нею в «ручному режимі» та… купувати китайські шкільні автобуси».
 
Цікаво, що під час «прямого ефіру» так і не пролунав спеціальний дзвінок, який мусив сигналізувати про неприпустиму в дебатах передвиборчу агітацію.
 
Наступного разу політики, студенти та журналісти обговорять міжнародні питання та вектори зовнішньої політики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 24 Грудня 2009 11:35
теж думаю що країна має бути унітарно державою з міцною президентською владою
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 14:21
а де знайти такого президента, який думав би про народ в першу чергу та його добробут, а не про власні кишені

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus