USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинському оркестру білоруси аплодували стоячи

1 Лютого 2014 17:25
Камерний оркестр «Квінта» Ковельської школи мистецтв (керівник Тетяна Корнєва) нещодавно презентував свою творчість у місті Кобрині (Республіка Білорусь). Раніше йому вже аплодували в різних містах України, Польщі, російському Черняховську.

За десять років діяльності колектив зібрав достатньо великий різножанровий репертуар. Танцювальні композиції, широко відомі мелодії з кінофільмів, рок-опер, твори класиків – музика, що створює атмосферу добра і невимушеності. Впродовж години тривав концерт в місцевій дитячій школі мистецтв, інформують на офіційному сайті Ковельської міськради.

Перше відділення проходило при свічках, що підсилило романтичну атмосферу в залі. Публіка в цей день із задоволенням слухала не тільки гру оркестру, але і дует, тріо скрипалів, які завоювали серця глядачів не тільки чудовим виконанням, але й емоційністю та чарівністю. Під завісу ковельські музиканти порадували білорусів оригінальним твором в техніці піцикато, вони грали без використання смичка. Кобринці надзвичайно тепло приймали кожен номер оркестру, а на завершення концерту «Квінті» аплодували стоячи.

Директор навчального закладу Сергій Рєбковєц подякував керівнику, оркестрантам за цікаву програму, професійне виконання та висловив сподівання, що в подальшому і кобринські колективи представлять своє мистецтво у Ковелі. Гордістю школи є хор «Купалінка», оркестр баяністів, ансамбль народної пісні і танцю «Тавкачікі». Під час зустрічі українських та білоруських педагогів, вони домовилися про спільний проект скрипкових відділів двох мистецьких шкіл та їх виступ на ковельській сцені. Так заклали фундамент для розвитку дружніх і творчих стосунків між школами мистецтв Кобрина та Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ого Показати IP 2 Лютого 2014 13:37
Ти диви! Жодного коментаря! Позитив на схиблених не впливає....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus