USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські правоохоронці помірялися силами із вихованцями школи-інтернату

21 Травня 2009 15:39
Працівники міліції організували товариський матч з вихованцями волинської школи-інтернату. Діти та правоохоронці разом зіграли у міні-футбол. Про це 21 травня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, зі школярами у футбол грали працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Луцького МВ УМВС. Міліціонери програли з рахунком 8:13, проте вони особливо не засмутилися, адже розраховують на матч-реванш.
Оперуповноважений Луцького міськвідділу Олександр Кот відразу після гри поділився емоціями, які переповнювали його команду. Міліціонер переконаний, що в цілях профілактики дуже корисно проводити спортивні змагання між правоохоронцями та дітьми, які схильні до правопорушень. Пограти з дорослими досвідченими міліціонерами у футбол – це здобуття неабияких практичних навичок та нових вражень.
Один із учасників команди Волинської школи-інтернату Валентин поділився своїми враженнями від гри. Звичайно, переможці, за словами хлопця, залишилися задоволеними футбольним матчем. Але їхній тріумф не можна назвати випадковим, адже учні щодня відвідують спортивно-масову годину, тренуються на спортмайданчику.
Начальник Відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області Микола Негодюк зазначив, наскільки важливо організовувати такі зустрічі працівників його відділу з дітьми, половина з яких вже перебувають на обліку в органах внутрішніх справ.
Правоохоронець переконаний, що дітям особливо цікаво позмагатися із дорослими, а тим більше у чесній боротьбі здобути перемогу над ними. Він також зазначив, що його відділ постійно проводить спортивні зустрічі з дітьми, щоб налагодити особистий контакт з потенційними малолітніми правопорушниками. Завершилася зустріч врученням призів та подарунків від правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus