USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські правоохоронці влітку на злочинах піймали 14 підлітків

13 Серпня 2009 10:26
Із початком літнього сезону на території Волинської області розпочалася оперативно-профілактична операція «Літо-2009», яка триватиме до кінця серпня. Про це 13 повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, на проведення операції задіяли 529 осіб Серед них були присутні співробітники відділу кримінальної міліції серед дітей УМВС, дільничні інспектори міліції, ДАІ, працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, патрульно-постові служби, державні служби охорони та працівники відділу боротьби з незаконною торгівлею людьми УМВС.
На території області діє 546 дитячих закладів відпочинку, з них із денним перебуванням – 513, праці і відпочинку – 16, наметових містечок – 9, відпочинку молодших школярів – 8.
Під час операції правоохоронці відвідали 18 заміських стаціонарних таборів, в яких оздоровилися 2 733 дитини. За час проведення оперативно-профілактичної операції «Літо-2009» працівники міліції затримали 124 підлітки. Із них 14 – за вчинення злочинів, 84 – за адмінправопорушення, 26 – за бродяжництво.
Довідково:
Метою операції є попередження правопорушень серед дітей, забезпечення належного громадського порядку, безпеки дітей і громадян на території оздоровчих закладів відпочинку, у місцях концентрації молоді, проведення масових заходів у період літнього оздоровчого сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus