USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські правоохоронці вполювали 5 «нічних метеликів»

19 Серпня 2009 12:03
Із 9 по 30 липня нинішнього року на території Волинської області була проведена оперативно-профілактична операція під умовною назвою «Нічне місто». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, основна мета цих оперативно-профілактичних відпрацювань – виявлення злочинних груп та окремих осіб, які втягують інших громадян до заняття проституцією, займаються сутенерством та розбещенням неповнолітніх, виготовленням і розповсюдженням предметів порнографічного характеру й таких, що пропагують культ насильства, жорстокості.
Так, працівники правоохоронних органів Волинської області за час операції виявили та задокументували сім злочинів у сфері захисту суспільної моралі, за якими порушили три кримінальні справи ( частина 2 статті 300 Кримінального кодексу України «Вивезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості» –  1 злочин, частина 2 статті 301 Кримінального кодексу України «Вивезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» – 4 злочини та частина 2 статті 302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництва» – 2 злочини ).
Окрім цього, під час відпрацювання підрозділи органів внутрішніх справ області склали 5 адміністративних протоколів за частинами 1 та 2 статті181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (заняття проституцією).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 20 Серпня 2009 14:23
Погано ловили... таких "працывниць" у Луцьку та околишных трасах быльше сотны
Відвертий Показати IP 21 Серпня 2009 00:27
Протягом цілого місяця зловили аж пять нічних метеликів - подія варта уваги, тим більше звіт про проведену роботу за місяць -солідний. А скільки осіб було зайнято в операції, спалено бензину, отримано зарплати і тд.Чи рівноцінний "результат" витратам? Смішно! Скоріш за все впіймали тих, хто відмовився на шару мєнтвм надати "послугу", або перестав їм, як сутенерам, платити долю від заробленого.
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 09:32
Зачем они их вообще ловят, идиоты? Проститутки - прокладки между землей и мужчинами, если бы не они, мужчины давно разорвали бы землю... Отъе...ись бы от баб и не мешали им работать
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 16:08
Скільки метрів від "точки" на Набережній біля колишньої пушки до УМВС? Ніхто не рахував? Раніше під вікнами Управління тільки валютники стояли, а тепер з іншої сторони повії. Раз випадково зупинився порозмовляти з колегою, а потім думаю... напевно всі хто їхали і знають мою машину РЖАЛИ з мене... От до чого докотився!
Анонім Показати IP 1 Вересня 2009 12:48
Ловлять мінти і трахають щоб грошей за секс послуги не платить. Це мінтам дарунок від Оріка, який своїх не видає.
ВОДІЙ Показати IP 2 Вересня 2009 14:54
ЛОВЛЯТЬ,А РУКИ ТРИМТЯТЬ ,БО СВОЇМИ РУКАМИ ,В СВІЙ КАРМАН ПОТІК ГРОШЕЙ ПЕРЕКРИВАЮТЬ,,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus