USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські ринки небезпечні

20 Жовтня 2011 10:46
Волинські ринки становлять небезпеку. Усі без винятку 60 об’єктів масової торгівлі працюють із серйозними порушеннями.
Про це повідомляє телеканал ICTV .
Контейнери розміщені надто близько і хаотично. У випадку надзвичайної ситуації ні швидка, ані пожежники на ринок не потраплять.
Аби впорядкувати базари, дирекція зобов’язала замінити металеві черепашки на магазини. Олексій Слатвінський працює на ринку 10 років. Каже, безпека безумовно важлива, от тільки це б’є по кишені самих торговців.
Корінь проблеми у 90-х роках, кажуть чиновники. Тоді базари з’являлися, як гриби після дощу. Кількість торгових місць ніхто не контролював. Навпаки, керівники ринків прилаштовували чим більше підприємців на одній території. Впорядковувати базари взялися тільки зараз.
Із порушеннями у місцях масової торгівлі влада вирішила боротися комплексно. Стан контейнерів і павільйонів інспектуватимуть профільні служби.
За 2 тижні на Волині ретельно перевірять усі базари. Якщо недоліки не усунуть, керівників штрафуватимуть.
А, можливо, й узагалі закриють ринок. Влада запевняє: стихійну торгівлю в області більше не терпітимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 20 Жовтня 2011 12:23
Так , ринки небезпечні-обважують ,продають несертифікований товар і т.д. А торгівля по вулиці Лесі Українки,навпроти Укртелекому стоять лотки і торгують всім підряд, то це як ,нормально??? Повернулася "добра" влада - знову бардак у центрі??? Агов,пане Кравчук,великий опозиціонере!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus