USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волинські студенти отримуватимуть іменні стипендії керівників області

14 Січня 2009 10:37
У 2009 році 40 студентів волинських навчальних закладів отримуватимуть іменні стипендії голів Волинських облдержадміністрації та облради. Про це 14 січня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби голови ОДА, Микола Романюк підписав розпорядження, яким визначено 20 іменних стипендій голови обласної державної адміністрації  студентам волинських вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Розмір щомісячних виплат – 100 гривень. Стипендіатів визначать фахівці управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА за результатами зимової екзаменаційної сесії.
А розпорядженням голови обласної ради Анатолія Грицюка, за повідомленням прес-служби облради, на 2009 рік встановлено 20  іменних стипендій студентам вищих навчальних закладів Ш-ІV рівнів акредитації. Зокрема, відзначено тринадцятьох студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки, шістьох – Луцького національного технічного університету й одного – Волинського інституту економіки і менеджменту. Щомісяця  із обласного бюджету їм виплачуватиметься по 100 гривень.
Окрім цього, студенти-сироти вищих навчальних закладів області I-IV рівнів акредитації отримуватимуть щомісячну матеріальну допомогу в розмірі 100 гривень. Про установлення таких виплат йдеться у розпорядженні голови облдержадміністрації Миколи Романюка. Кількість отримувачів матеріальної допомоги визначатиметься на підставі списків, затвердженими ректорами та директорами волинських вищих навчальних закладів  I-IV рівнів акредитації. Перерахування коштів вищезазначеним освітнім установам забезпечуватиме обласне управління у справах сім’ї, молоді та спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus