USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські VIP-и ‒ в одній книжці. ФОТО

6 Листопада 2012 15:21
Відтепер усі «топові» особистості Волині ‒ в одній книжці.

Видання «ТОП-волиняни», укладене в редакції РІА «Твій вибір», вийшло у світ. У книжці ‒ інтерв’ю з відомими людьми краю: державними діячами, керівниками підприємств, представниками інтелігенції, церкви, медицини, освіти, спортсменами, митцями, артистами та іншими фахівцями.

«На сторінках видання можна знайти не лише біографічні відомості про цих особистостей, ‒ зазначають упорядники, ‒ у відвертих розмовах, спогадах співрозмовники розповідають про власний шлях, діляться поглядами на життя, трудовим досвідом, секретами успіху, розкривають свій внутрішній світ».

Варто зауважити, що «ТОП-волиняни» ‒ не рейтинг.

«Ми не брали до уваги ті чи інші заслуги й посади, не визначали, хто більше чи менше достойний. Бо, так чи інакше, кожен із людей, згаданих у виданні, вплинув на майбутнє, зробив чималий внесок у розвиток суспільства та держави і обов’язково залишить свій слід в історії. На жаль, ми згадали не всіх особистостей, вартих уваги, адже це тільки перше видання», ‒ стверджують упорядники.

Тож, видання «ТОП-волиняни» можна придбати у книгарнях Луцька, а також у редакції газети «Твій вибір», що на проспекті Соборності, 11а, та у приймальні газети «Вісник», що на проспекті Перемоги, 15.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
BoVdur Показати IP 6 Листопада 2012 16:58
А яка ціна цього видання?
опра Показати IP 6 Листопада 2012 17:03
10000 за сторінкуЮ, для того, кого на ній розмістили.
Чеширский Кот Показати IP 6 Листопада 2012 19:02
Удачный бизнеспроект. Сбрили денег с тщеславных бизнесменов, еще и выручка от реализации какая-то будет. Браво.
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 7 Листопада 2012 10:23
Їщьо кіно нада снять. Сєріал какой-нібуть. Пущьай платют.
Чеширский Кот до тиць-здиць Показати IP 7 Листопада 2012 10:35
Харошая мысль. Этти точна денюг дадут. Можат ваазмешься за ето дело? Будишь праадюсером, денег можна по легкаму срубить.
цук Показати IP 6 Листопада 2012 19:28
ні 3000 плюс послуги журналіста - на вибір
ВВВ Показати IP 6 Листопада 2012 21:48
Чиста заказуха і проплата.
Отто Показати IP 7 Листопада 2012 08:18
Вартість однієї сторінки 3000 грн. Напередодні вииходу у світ цієї диво-книги працівники видавницьтва обзвонювали усіх підряд та пропонували за певні грошики попасти до топ-волинян. Не важко здогадатись хто надрукований у цій книзі...
Юрко Показати IP 7 Листопада 2012 09:35
Оригінальна задумка: і олігархів, і чиновників, і письменників, і священників усіх зібрати в одній книжці. Думаю, видавння буде ЦІКАВЕ ДЛЯ ВСІХ! От ще б сказали скільки воно коштує?
Леся Показати IP 7 Листопада 2012 09:41
Як люди мають гроші, то хай платять, щоб їх побачили...Що тут дивного??? у нас все продається й купується, то-то ОТТо насмішили! А книга буде великим понтом перед друзями та знайомим. До речі, видання добротне і шикарне!!! Знайомий бізнесмен хвалився. Воно у нього на почесному місці в будинку лежить, щоб всі гості могли побачити! Так що замовники задоволені, а нам навіщо рахувати чужі гроші?....
Лучанка Показати IP 7 Листопада 2012 10:46
Ти Леся мабуть сама звідти, бо не думаю, що простим мешканцям Луцька це подобається, мені наприклад всеодно..., я думаю як прожити,а не де б то таку книжку купити...!!!
1 до Лучанка Показати IP 7 Листопада 2012 13:08
Ця книжка не про Вас і не для Вас. Ця книга - буде тішити "самолюбіє" багачів, але це ж їх гроші, а тому хто платить, той замовляє музику. Давайте не будемо їм заздрити, а тихенько потримаємо дулю в кишені. )))
Чеширский Кот до 1 Показати IP 7 Листопада 2012 13:15
+100500
Макс Показати IP 7 Листопада 2012 17:58
від ариванючки ригнути захотілося...
топ-топ Показати IP 7 Листопада 2012 18:40
Щось подібне в плані ідеології вийшло на Волині у 2003 році. Щоправда, видавав Київ за рахунок "топ-топ"-"особистостей". Називалась книга "Хто є хто на Волині. Видатні земляки" (!!!!!). Редколегія: нєкій Болгов В,В., нєкій Веліахмедов З.Б. і Навроцький В.В. - тодішній керуючий справами Волинської обласної ради. До цих "топів" внесли Француза, Панчишина, Якимчук Галину, Родича Степана, Притолюків, Левчинського, Кобака, Войтовича, Волійка, Горбенка, Чечотку, Грицюка і інших представників золотого фонду нації землі Волинської. Крім цих велетнів і титанів думки в книзі ще можна відшукати пару десятків кримінальних і напівкримінальних елементів. Щоправда, рекетирів немає: судячи з року видання цього шедевра біографічних досліджень в супертвердій палітурці і золотом тисненими буквами, до того часу їх усіх уже перестріляли і пересадили. Оце була книга! Справді, можна було дізнатись, хто є хто на Волині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus