USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Волинські прикордонники взяли в полон трьох окупантів

13 Квітня 2024 16:36
На одному з найгарячіших напрямків бойових дій, в районі Новомихайлівки, нещодавно ворог здійснив черговий штурм наших позицій. Оборону там мужньо тримають прикордонники Волинського загону разом з десантниками.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Понад два десятки окупантів того дня кинули виклик нашим захисникам. Росіяни під прикриттям щільного вогню з артилерії та мінометів спробували штурмувати українські позиції. Попри значну перевагу в живій силі противника, під постійними вибухами ворожих снарядів прикордонники та десантники не дали противнику прорвати оборону і знищили чимало російських окупантів.

Після того як вщухли вибухи та автоматні черги, наших бійців на позиціях змінили їхні побратими. Згодом прикордонники помітили наближення до них трьох осіб, як з'ясувалося – російських військових. Їх одразу ж обеззброїли та взяли у полон.

Читати ще: Штурми, атаки сотні дронів і колони знищеної техніки ворога: як волиняни боронять село під Мар’їнкою

Усі затримані виявилися військовослужбовцями 10-го танкового полку: стрілець та двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту, які мали прикрити димовою завісою штурмову бронегрупу.

В очах полонених були страх та відчай. Українські ж захисники одразу пояснили загарбникам, що свою країну потрібно любити у себе вдома. А вони обрали шлях війни та крові, тож тепер їхні життя – це лишень одиниця, яка допоможе повернути наших бійців. Бо Україна – не просто держава, а велике серце, що бʼється до останнього і нізащо не зупиниться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus