USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські владці подякували підприємцям за супермаркети та ресторани

23 Липня 2009 12:43
Волинь – зразок для наслідування для України у галузі торгівлі. Таке переконання висловив радник голови Волинської облради Володимир Банада під час привітального слова з нагоди Дня працівників торгівлі, – повідомляє 23 липня репортер «Волинських Новин».
 
Працівників торгівельної галузі та ресторанного бізнесу першим привітав голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк. Він зазначив, що наша область досить активно розвивається в межах цієї сфери економіки, про що свідчить велика кількість супермаркетів, якість обслуговування у закладах харчування. «Здоров’я вам побільше покупців, щастя і удачі», – привітав присутніх губернатор.
 
До вітальних слів приєднався радник голови Волинської облради Володимир Банада. «Гарної долі, гарного процвітання у підприємницькій діяльності», –  побажав він. А також зазначив, що Волинь – зразок наслідування для України у галузі торгівлі. «Ми тішимось тому, що рівень волинської торгівлі досягнув європейського рівня», –  із радістю зауважив Володимир Банада.
 
Підприємців також привітали начальник головного управління економіки Волинської ОДА Любов Івевакова, президент Волинської торгово-промислової палати Сергій Науменко, представник Центральної ради Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі Світлана Гущенко.
 
Крім цього, працівникам торгівлі вручили грамоти та подяки від Волинської ОДА, обласної ради, головного управління економіки, Волинської торгово-промислової палати, Центральної ради Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus