USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські вузи змагалися, хто краще плаває. ФОТО

2 Квітня 2009 14:14
У Луцьку відбулися змагання з плавання серед ВНЗ III-IV рівня акредитації за програмою спартакіади міста. Про це 2 квітня інформує репортер «Волинських Новин».
 
З метою популяризації плавання серед населення міста, пропаганди занять фізичною культурою та спортом у Луцьку проводяться такі змагання, – розповіла викладач кафедри гуманітарних дисциплін Луцького гуманітарного університету Алла Бабула. «Готувалися ми своїми силами на базі школи №26, орендували за власні кошти басейн. Потім вибрали кращих і визначили, хто на якій дистанції пливтиме», – уточнила вона.
 
Команда-переможець визначається за найбільшою сумою очок, набраних у всіх видах програми. У випадку рівності балів у двох чи більше команд перевага – на боці команди, яка має кращий результат в естафеті. Нарахування очок проводиться окремо для кожного виду плавання. Переможець нагороджується дипломом міського спортивного фізкультурного комітету, за індивідуальну перемогу також передбачені нагороди, – розповіла пані Бабула.
 
Сьогодні участь у змаганнях брали шість вузів III-IV рівня акредитації: Луцький національний технічний університет, Волинський інститут економіки та менеджменту, Волинський інститут імені Липинського Міжрегіональної академії управління персоналом, Луцький інститут розвитку людини університету «Україна», Волинський нацуніверситет імені Лесі Українки та Луцький гуманітарний університет. Команди складаються із 7-8 учасників.
 
Довідково:
 
Змагання проводяться в ЦДЮСШ плавання 2 квітня - серед ВНЗ III – IV рівня акредитації, 3 квітня – ВНЗ I – II рівня акредитації та профтехучилищ, 4 квітня – серед підприємств, установ, організацій.
 
До програми змагань входить: 50 метрів – вільний стиль, брас, кріль на спині, батерфляй (чол., жін.); 100 метрів – вільний стиль, брас, кріль на спині, батерфляй(чол., жін.), естафета 4 х 50 метрів змішана, вільний стиль (2 чол. + 2 жін.). Стать учасника регламентується лише в естафеті. Учасники можуть брати участь в довільній кількості запливів. В загальний залік зараховується 6 кращих результатів в індивідуальних запливах(не більше двох результатів одного спортсмена) та результат естафети з коефіцієнтом 2. Нарахування очок в естафеті проводиться за таблицею очок 200 метрів вільним стилем(жінки). Змагання проводиться за діючими правилами проведення змагань з плавання. Діє правило одного старту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus