USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинські вузи об’єднались в інтернеті. ФОТО

14 Вересня 2011 13:40
В інформаційно-консультаційному пункті Центру кар’єри Волинського національного університету імені Лесі Українки презентували інтернет-портал «Твоя робота» – відтепер волинським студентам та випускникам шукати роботу стане легше.

Як розповіла під час офіційного відкриття інтернет-порадника «Твоя робота» 14 вересня керівник Центру кар’єри ВНУ Світлана Зима, роботу над створенням цього порталу розпочали ще цьогоріч у квітні.

За задумом організаторів проекту, об’єднаний портал сприятиме підвищенню рівня співпраці центрів працевлаштування навчальних закладів Волині, забезпечить постійний обмін ідеями та проектами.



Тому ВНЗ Волині і об’єднались у своєрідну партнерську мережу для обміну досвідом у сфері професійного консультування молоді, налагодження партнерства з роботодавцями, організації спільних заходів з бізнесом та владою.

Та головне, чого очікують від проекту, – це підвищення зайнятості студентів та випускників вишів.

На порталі вакансій не буде, проте молода людина, котра шукає роботу, зможе знайти на сайті практичні поради у пошуку працедавця.

Також Світлана Зима розповіла, що і сам роботодавці зможуть розміщувати тут інформацію про свої компанії.



Нині портал об’єднує одинадцять навчальних закладів: Волинський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут економіки та менеджменту, Луцький інститут розвитку людини Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», Луцький національний технічний університет, Коледж технологій та бізнесу ВНУ, Луцький кооперативний коледж Львівської комерційної академії, Луцький педагогічний коледж, Любешівський технічний коледж ЛНТУ, Нововолинський електромеханічний коледж, Технічний коледж ЛНТУ та Волинську філію Національної академії статистики, обліку і аудиту.



Під час офіційного відкриття порталу студентів та освітян привітав голова Волинської ОДА Борис Клімчук, який похвалив ініціаторів проекту, зазначивши, що вони зробили «велику роботу».

«Я не хочу, щоб ви були сліпими котятами у тому житті, яке вас чекає. Хочу, щоб ви були поінформовані», – звернувся він до студентів.

«Ми даємо вам тільки шанс. Give me a chance (з англійської «Дайте мені шанс, «ВН»), як співали Beatles», – сказав він.

«This is the big day and big game (з англійської «Це великий день і велика гра», «ВН»), – додав Клімчук.





Довідково:

Проект «Створення інтернет-порталу партнерської мережі центрів працевлаштування ВНЗ Волині» ініційований Центром кар’єри ВНУ імені Лесі Українки та підтриманий Волинським обласним центром зайнятості й обласним молодіжним центром праці. Фінансує проект Міжнародний Фонд «Відродження» в рамках реалізації Антикризової гуманітарної програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus